Jun 12, 2011

Kanada - Den 02 - Whistler

Dalsi den sa iba presuvame dalej k nasmu cielu - narodnym parkom. Zastavime sa po ceste vo Whistleri, mekke bikerov. Vsade informuju o medvedoch a ako si mas davat pozor. Mam pocit, ze ich tu musi byt viac ako ludi. V infocentre tehttp://www.blogger.com/img/blank.giftuska vravi, ze tury sa moc robit nedaju, na kopcoch je sneh, ze mozno tak o mesiac. Dala nam letacik o lanovke, ktore stala 50$, takze o tom moc neuvazujeme. Ubytovali sme sa v Riverside kempe, kde zistujem, ze vsetky ceny uvadzaju bez taxe. Proste nieco stoji 9,90 super akcna cena, ale potom je z toho aj tak 11,20..Este sa zastavime v shoppingu, a liquor store samozrejme.
Spravime si aspon mensiu prechadzku po okoli, s nejakou mapkou sa dostavame k jazierku, ktore ma byt akoze vychytavka, ale veru nic moc.
Sprchy na 1/4 dolare su vraj celkom bezne. Tak sme si kazda pripravili 3x stvrtak, po kazdom vhode mala ist voda 1,30min. Lebo strasne setria. Kedze ja som tam hodila prva mincu, prvych 70sekund tiekla iba ladova voda. Kika mala rovno teplu, vsak ano. Ale po druhej minci voda tiect nezacala, takze som si mohla vychutnat az tu tretiu minutu a pol. Na umytie hlavy a holenie noh zabudni;) Vychutnali sme si aspon wifi na mobile pocas sedenia na zachode, ale aj to nas prestalo bavit, lebo nam tam fucalo na zadky. Nuz bolo to cele vtipne. Po 22.00 bolo stale este svetlo.



No comments:

Post a Comment