Jun 26, 2011

Kanada - Den 16 - odlet z Vancouveru

Rano skoro vstavame. Na zaver najlepsia noc. Nebudim sa na plny mocovy od piva, a v novej vlozke v spacaku spim ako v perinke. Ranajky sup sup, umyvame hrnce, davame poslednu kavicku na recepcii, vyhadzujeme veci - normalne mi bolo luto tych ich spacakov shitnych, ktore skoncili v smetiaku. A aj ta povliecka za 5$.. heh
O 10tej rano odovzdavame v Avise auto, to co Juro oskrel blatnik, si nastastie nikto nevsimol. A keby aj, plna poistka je predsa na to. Na terminali Juro zistil, ze si nechal doklady v aute- hahaha, bezal po ne. Trcime na letisku, hrame karty, vytiahli sme este sardinky, syr a bagety co nam zostali..pastikari predsa, zerieme Pizza hut, internetujeme, premavame sa po eskalatoroch.
Byebye Canada, see you soon

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Kanada je super. Býval som tam dva roky a naučil som sa tam behať. Aj vďaka tomu som si nedávno vydal hodinky s oxymetr , s pomocou ktorých si nastavujem tréningové dávky. Hlavne ma tam strašne zabávali ľudí, ktorí boli moc pozitívne a fakt som si ich obľúbil. Navyše ľudí, u ktorých som býval, mi vždy vychádzali v ústrety, aj keď to boli niekedy francúzi, s ktorými som si nerozumel ani slovo. :)

    ReplyDelete